ОднаКнопка

Michal Suchánek


Родился: 29 июля 1965 года, место рождения: Jičín, Československo
Michal Suchánek

Фильмография:

  • Rudý kapitán (2016) .... Raninec
  • Vybíjená (2015) .... Tom
  • Krásno (2014) .... nadpraporčík
  • Škoda lásky (2013) .... Mazel
  • Nevinné lži (2012) .... Ondřej
  • Vánoční hvězda (2012) .... porotce č.1
  • Prachy dělaj člověka (2006) .... Michal
  • Tři mušketýři (2004) .... Bonacieux
  • Dvě z policejní brašny (1996) .... strážmistr Zahrádka
  • Na hraně (1996) .... Sova
  • O sirotkovi z Radhoště (1996) .... ženich
  • Byl jednou jeden polda (1995) .... delegát cestovky
  • Přijeď si pro mne, tady straší (1995) .... táborový vedoucí Roman Příhoda
  • Šaty dělají mrtvolu (1995) .... role neurčena
  • Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994) .... policista
  • Stín polibku (1993) .... muž na večírku
  • Zvláštní schopnosti (1993)
  • Ať ten kůň mlčí! (1992) .... kovboj Křížový Pete
  • Kocourkov (1992) .... zapisovatel
  • Osvětová přednáška v Suché Vrbici (1992) .... MUDr. Piťha
  • Panenka s porcelánovou hlavičkou (1991) .... role neurčena
  • Tankový prapor (1991) .... vojín Mengele
  • Zírej, holube! (1991) .... Jiří Konta
  • Faidra Faidra (1990)
  • Jak s Kubou šili všichni čerti (1990) .... Ondřej
  • Nemocný bílý slon (1990) .... zedník
  • Rozprávka o tichej krajine (1990) .... komorník
  • Sněhurčino polepšení (1990) .... role neurčena
  • Zvonokosy (1990) .... Standa Botička
  • Poklad rytíře Miloty (1989) .... Petr
  • Příběh '88 (1989) .... kulisák Suchoš
  • Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera (1989) .... princ-pasáček vepřů Jeroným
  • Supersen (1989) .... role neurčena
  • Zlý záber (1989) .... Robo
  • Rozsudky soudce Ooky (1988) .... Goro
  • Spoločník pána veľkomožného (1988) .... najdúch
  • Ten tretí (1988)
  • Zlatá flétna (1988) .... muzikant Jakub
  • Na vlne (1987)
  • Proč? (1987) .... opilý fanoušek
  • Přízrak (1987) .... Honza
  • Sychravé království (1987) .... role neurčena
  • Bakaláři (1986) .... povídka Česáč - Petr Formánek
  • Klobouk, měšec a láska (1986) .... Muk
  • Krajina s nábytkem (1986) .... František Sládek, Zdeňkův spolužák
  • Smutné radosti (1986) .... Miro
  • Velká filmová loupež (1986) .... začínajíci herec
  • Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (1985) .... Jirka
  • Jako jed (1985) .... Pavlíček
  • Náušnice (1985) .... role neurčena
  • Večeře se šampaňským (1985) .... role neurčena
  • Lásky dar (1984) .... vladyka
  • Majka (1984) .... Richard
  • Nade mnou země (1984) .... role neurčena
  • Hrátky (1983) .... role neurčena
  • Stav ztroskotání (1983) .... vědátor Bale zvaný Doktor
  • Farba tvojich očí (1982)
  • O smelom krajčírikovi (1982) .... sluha
  • Pád hore (1982) .... Zdeno
  • Sněženky a machři (1982) .... Karel Mácha
  • Thibaultovci (1982) .... mládenec
  • Vinník bez viny? (1982) .... Šimon
  • Katera (1981)
  • Macbeth (1981) .... Fleance
  • Národní divadlo - Zázračný svět (1981)
  • Soľ v tráve (1981)
  • Jen si tak trochu písknout (1980) .... žák Petr Moravec
  • Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (1980) .... role neurčena
  • Rozednění (1980) .... Pavel, Mariin syn
  • Veselé panie z Windsoru (1980) .... Simple
  • Odsúdenie Paganiniho (1977) .... Achillino
  • Seberovní (1976)
  • Terezu bych kvůli žádné holce neopustil (1976) .... Honzík
  • Brána k domovu (1975)
  • Pozdní léto (1974) .... František
  • Kukačky (1973) .... role neurčena
  • Vodník a Zuzana (1973) .... role neurčena
  • Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (1972) .... andílek

Сериалы:

  • Nádraží Nádraží (2017)
  • Trpaslík (2017) .... Jarda Staněk
  • Ohnivý kuře (2016) .... Jarda Slepička
  • O mé rodině a jiných mrtvolách (2011) .... veterinář Vodička
  • Sněženky a machři po 25 letech (2008) .... Karel Mácha
  • Pra Pra Pra... (2000) .... Bivoj
  • Policajti z předměstí (1999) .... [s1e5]
  • Hospoda (1996) .... policejní expert na trhaviny Ing. Berger
  • Bylo nás pět (1994) .... pošťák
    - [s3]
  • Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) .... porodník MUDr. Horovitz
    - [e2]
  • Území bílých králů (1991) .... Beránek
    - [e6]
  • Škola detektívky (1989)
    - [e1]
  • Případ pro zvláštní skupinu (1989) .... druhý mladík [e1]
  • Třetí patro (1985) .... Bouda
  • Bambinot (1984) .... Bambinot - Hardy + Phippsová
  • Sanitka (1984) .... role neurčena
    - [e1]
  • Anička Jurkovičová (1983)
  • Dopisy z lesa (1978)
  • Spadla z oblakov (1978) .... Jurko Potočný
  • Příběhy kolem nás (1977)


полный список актёров | фотогалереи

  Яндекс цитирования